Dance Studio Geleijns - 4LDC
Dé Specialist in Groepslessen!

Theatershow “Hollywoodstyle”

18-juni-2016, Dorpshuis ’t Perron in Heeze


Wat een overdonderend succes. Zoveel trotse ouders, familieleden en kennissen van onze dansers en acteurs. Complimenten aan de acteurs die op hun jonge leeftijd soms al hele grote stukken tekst uit hun hoofd moesten leren. Ze zaten geweldig in hun rol. Ons vertrouwen in deze kids en jeugd was er al bij de audities. Op de dag van de show straalden ze gewoon. Alle dansgroepen hebben super hun best gedaan. De kidswingers bijvoorbeeld stonden voor het eerst op zo’n groot podium. De papa’s, mama’s, opa’s en oma’s hielden het nauwelijks droog. De kidstreetdancers uit Heeze en Someren rockten the stage #swag #dance. De jeugd van onze lessen kropen uit hun schulp en dansten als nooit tevoren. De kidstreetdance special dansers kregen ook een oorverdovend applaus en genoten duidelijk van alle aandacht. Dat was ook bij onze Moulin Rouge dansers van de volwassen groep uit Heeze/Someren. De aanbiedingen stromen binnen ;-)  De coole Breakdancers, het Demoteam Lil’Message en de videoclipshow van Promoves. Het was een visual en dansend spektakel.

De hele dag was een droom, de fijne warme sfeer, de positieve energie, de blije gezichtjes, de samenhorigheid, het met elkaar deze show beleven, de spontane reacties van ouders en familieleden, onze eigen trotse ouders en vrienden, de ontlading bij de slotdans van Justin Timberlake “Dance, Dance, Dance” We zijn trots op onze dansschool en het warme netwerk er omheen. Thanks allemaal.

Extra bedankjes nog  voor Manon van de Vlist (Grime), Danny & Maarten (Rainbow Xperience/Licht & Geluid), ’t Perron (Zaal), Heeze24 voor alle media aandacht rondom onze show,  Dennis Faro (DENCAM/ DVD opname), Corrie (Kleding Moulin Rouge), de ouders die backstage geholpen hebben, de tijdmachine papa’s voor het bouwen van de tijdmachine van de professor in ons verhaal, HUBO Heeze, onze assistenten Kristie, Kiara en Mitch en verder iedereen die we per ongeluk vergeten zijn. Het was een feest waarvan we nog lang zullen nagenieten. Foto’s komen op onze website en de DVD verschijnt snel.


Volgend jaar zijn we er weer met een nieuwe show.


Dikke kus xxx van ons

Frank & Chantal

 #trots #heeze #someren #helmond #dansendoejebijgeleijns #4ldc 

Backstage foto's


E-mailen
Bellen
Info
Instagram