Dance Studio Geleijns - 4LDC
Dé Specialist in Groepslessen!

Dit is de pagina van IDENTITY.

Identity bestaat uit:

- Willy Tiepel

- Frank Geleijns

- Naomi Vos

- Andy Sebastiaan de Mey

- Hanneke Rozenbrand

- Kristy Heij-Janssen

- Stephanie Hoek

- Wahid BayarWe are IDENTITY! (Dance crew)  

(29 maart 2016)
We zullen ons even voorstellen. Wij zijn een collectief van op dit moment 7 leden die uit verschillende delen van het land komen. Dankzij onze coach Frank Geleijns en Naomi Vos zijn wij bij elkaar gekomen. Ons doel: laten zien aan iedere dansliefhebber dat leeftijd geen rol speelt en dat wij NOG STEEDS rocken on stage. Wij hebben allen iets gemeen:  We zijn ouder dan 35 jaar (op 2 na) en hebben allemaal ruime podium Ervaring. Ook hebben we allemaal een eigen dansschool en/of zijn allemaal dans docent.
Afgelopen 15 november 2015 hebben wij de eerste plaats behaald bij Hip-Hop Unite (HHU) te Raamsdonkveer categorie senior, 35+. Ook op 20 Maart 2016 HHU in dezelfde categorie een 1e plaats. Op 25 Maart 2016 tijdens het Hollands Streetdance Spektakel te Cuijk  behaalden we tussen de jeugdteams in de Multi-Age een 3e plaats. Binnenkort het HHU-NK  op 10 april 2016. We zijn ondertussen al gekwalificeerd voor het EK en WK 2016 Categorie 35+ crews.
Houd je van Hip-Hop, streetdance, house, waacking, popping, locking en meer? Like ons, share ons, volg ons! op facebook.

Thanx.
Peace, unity, love & having fun.
IDENTITY!


Check onze facebookpagina voor de laatste foto's en updates


NEWZ FLASH!


Terug naar overzicht

10-04-2016

IDENTITY Nederlands Kampioen!

Op zondag 10 april 2016 werd IDENTITY NEDERLANDS KAMPIOEN in de 35+ categorie en plaatste zich daarmee voor het EK & WK van Hip Hop Unite. Van 20 t/m 23 oktober 2016 nemen zij namens Nederland deel aan het WK Streetdance van Hip Hop Unite in Oostenrijk.Terug naar overzicht


23-oktober-2016 PERSBERICHT:

SUCCESSEN OP WK STREETDANCE 2016 VAN HIP HOP UNITE

Van 20 t/m 23 oktober 2016 vond in Wenen in Oostenrijk het WK Streetdance plaats georganiseerd door Hip Hop Unite International. Dance Studio Geleijns-4LDC nam aan dit kampioenschap met maar liefst twee teams en 8 solo dansers deel. De resultaten waren uiteindelijk fantastisch. In de solo battle categorie t/m 12 jaar op dit WK bereikte Luna Oldenbroek een plaats bij de laatste 8 en behaalde Mariska den Engelsen een fraai 3 e plaats.

Het Cadet team (t/m 13 jaar) Lil’Message, Sportploeg van het jaar van de Gemeente Heeze-Leende 2015 en 2 e op het NK en Ranking kampioen 2015-2016, plaatste zich moeiteloos voor de halve finale en werd uiteindelijk op hun eerste WK deelname 14 e. Supertrots op deze jongeren die nog een mooie danstoekomst voor zich hebben.

Het Seniorteam IDENTITY waarin onze dansdocent Frank Geleijns zelf danst, en natuurlijk ook onze dansdocente Kristy Heij-Janssen, werd in een zinderende finale 2e achter het team Utopia uit Denemarken. In de uiteindelijke uitslag bleek zelfs dat IDENTITY maar liefst 2 x een 1e plaats van de juryleden had gekregen. IDENTITY gaf een weergaloze Hip Hop Oldskool show die grote waardering kreeg bij de juryleden en het publiek en de mee gekomen supporters.

    

“Supertrots ben ik op Lil’Message, de kinderen hebben er echt hard voor gewerkt. Deze eerste WK deelname was een groot avontuur. Natuurlijk ben ik ook supertrots op Frank en zijn team. Sportiviteit en plezier in dansen werden duidelijk beloond op dit WK en is een mooie bekroning op het 6-jarig bestaan van 4LDC “ aldus Chantal Antrecht, eigenaresse van Dance Studio Geleijns-4LDC


Op 9 april 2017 werd IDENTITY opnieuw Nederlands Kampioen in de 35+ categorie van Hip Hop Unite. 


E-mailen
Bellen
Info
Instagram